View Full Version : Ban degeaba
Vladutz
07-30-2010, 04:07 PM
1.Numele cu care erati pe server in momentul respectiv : Vlad
2.Data si ora :nu o mai stiu
3.Numele adminului care credeti ca v-a banat : cred k ferari
4.IP/STEAMID :
5.Dovada ( print la consola ) :
6.Pozele dinaintea banului (daca au fost facute) au fost da nu imi merge chatul si nu am putut sa ii iau id si mi.a dat ban:)
i-Candy
07-30-2010, 05:46 PM
4.IP/STEAMID :
6.Pozele dinaintea banului (daca au fost facute) au fost da nu imi merge chatul si nu am putut sa ii iau id si mi.a dat ban:)
Pai dece e ban degeaba? n-ai dovada,n-ai nimica.Data si ora nu o mai stii, nimic nu stii,numa crezi.
Anonymous
07-30-2010, 05:49 PM
revino cand esti in stare sa faci o cerere unban ca toata lumea.
bLh # TotuL E ROZ :x
07-30-2010, 06:17 PM
4.IP/STEAMID :
Nu trebuie sa-i dai tu id, el iti da, se vede minciuna in aer :p:rolleyes:
Vladutz
07-30-2010, 07:36 PM
ba voi sunteti noob-ii...n-auzi k am pozele....da nu imi merge chatul....nu pot sa vad cescrieti nici unu...sunteti turci?...si nu am putut sa iau id sa ii dau pozeleX(
i-Candy
07-30-2010, 07:41 PM
ba voi sunteti noob-ii...n-auzi k am pozele....da nu imi merge chatul....nu pot sa vad cescrieti nici unu...sunteti turci?...si nu am putut sa iau id sa ii dau pozeleX(
nici mie nu-mi mai zboara cainele:(, sa fim sinceri revino la realitate:rolleyes:
bLh # TotuL E ROZ :x
07-30-2010, 10:08 PM
1) Mai usor cu jignirile ca zbori nu ca , cainele lu` iCandy
2) Lasa-te de counter-strike si pune mana pe o carte/dictionar ... ca e grele limba romana.
EDIT: in timpu asta le putea modifica linistit (nu zic ca stie) dar no, hai daca pune pozele pe forum da, unban (pentru ca suntem la inceput) dar dupa ce crestem, la astfel de intamplari nu o sa mai fie unban (zic eu)
FeRR@R1
07-30-2010, 10:34 PM
frate pune pozele pe forum si iti dam Unban;) Dak sunt Curate
Io tiam dat ban pt ca am asteptat dupa tine 5 minute sami dai pozele si nu leai dat.. Tiam dat id nu ai dat add.. de unde sa stiu io ca tu nu modifici pozele..:-j
Pune pozele dak vrei pe forum.;)
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.